A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з нагородою!

Дата: 12.12.2019 15:49
Кількість переглядів: 673

Майбутнє держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, а воно об’єднало людей активної життєвої позиції, лідерів, організаторів. Саме органи місцевого самоврядування є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

12 грудня в актовій залі Запорізької обласної ради нагороджували працівників органів місцевого самоврядування. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, вагомий  особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагородили орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня секретаря Долинської сільської ради РИБАК СВІТЛАНУ  ОЛЕКСАНДРІВНУ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Світлано Олександрівно! Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують Ваші виборці та інші мешканці нашої громади.

Тому бажаємо Вам натхнення  та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора