A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тиждень права в закладах культури!

Дата: 16.12.2019 11:55
Кількість переглядів: 463

         Традиційно у грудні  в закладах культури Долинської сільської ради  проводяться інформаційно – просвітницькі та виховні  заходи, присвячені Всеукраїнському  тижню права, під час яких розкриваються  основні  завдання Тижня:  сприяти формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищувати рівень знань громадян щодо гарантованих Конституцією та законами України їхніх прав у  різних сферах життя.

          В рамках проведення Тижня права в Долинській бібліотеці проведено захід для дошкільнят «Великі права маленької дитини», на якому вихованці КЗДО «Мрія» ознайомилися з поняттям «право», правами дітей, гарантованими Основним Законом нашої держави та Конвенцією ООН про права дитини. А на закріплення розглянули, які права героїв порушено у відомих українських казках, та пограли в гру «Про що мовчать речі».

 

 

Фото без опису

Фото Долинська бібліотека

        В Новослобідській  бібліотеці відвідувачі мали змогу ознайомитися  з тематичною виставкою  «Закон і ми», яка  розкривала основні  права та  обов’язки дітей  та дорослих.

Фото без опису

 Фото Новослобідська бібліотека

У Високогірненському клубі  відбувся перегляд та обговорення  відео презентації «Старі проблеми та нові загрози»,  під час  якого присутні ознайомилися  з питанням міжнародно – правових стандартів у сфері  захисту прав людини, їх  поняттям і сутністю.

Фото без описуФото без опису

Фото Високогірненський  клуб

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора