A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Боротьба учнів ЗЗСО Долинської сільської ради за перехідний Кубок

Дата: 19.12.2019 13:50
Кількість переглядів: 537

 

18 жовтня 2019 р. у спортивній залі Розумівської школи, відбулись шкільні змагання, серед учнів ЗЗСО Новозапорізької та Розумівської шкіл.

Закриття спортивного сезону у цьому році, та головне питання  - у кого залишиться перехідний Кубок. Вже за традицією у міжшкільних змаганнях розігрується Кубок, який за результатами забирає школа переможець, але на наступних змаганнях вже знову потрібно боротися за перемогу и трофей.

Змагання проводились на цей раз у форматі ігрових видів спорту, де потрібно показувати не лише індивідуальну майстерність, але й здатність працювати у команді, де результат йде у загальний командний залік.

Команди були поділені на категорії: молодших класів (5-7 клас) та старшокласники (8-11 клас), де змагались з таких видів спорту, як:

  • Естафета
  • Баскетбол
  • Дартс
  • Бадмінтон

Естафету перемогла Новозапорізька школа – це була свого роду розминка перед основною боротьбою.

Баскетбол. Першими на майданчик вийшла молодші учні 5-7 класів, де перемогу здобула Розумівська школа с рахунком 6:2. Після хлопців виступали наші дівчата, вийшли з великим бажанням, але мяч все не потрапляв у корзину, у основний час не вийшло виявити переможця і тому було призначено «овертайм» (додатковий час), де перемогу здобули дівчата з Розумівки. Закривали змагання учні старших класів, перемогу отримала Новозапорізька школа (13:12), вже і «овертайм» не вирішив переможця, тільки з штрафних кидків можливо було визначити переможця за мінімальною перевагою.

Дартс. Загальну перемогу з Дартсу одержала Новозапорізька школа за командним заліком. Серед хлопців був найкращий учень з Розумівки – Прослов Кирил, а серед дівчат кращий результат показала Осика Анастасія – учениця Новозапорізької школи.

Бадмінтон. Перемогу серед дівчат і хлопців одержала Розумівська школа, серед дівчат перемогла: Гулак Карина, а серед хлопців у вирішальному гейм-пойнті отримав Праслов Кирил.

Підрахувавши результати – виявили переможця серед всіх видів змагань, у загальному заліку, перше місце зайняла Розумівська школа і вже вдруге Кубок залишається у них. 

В гарному настрої всі юні спортсмени вишикувалися для нагородження. Учасники та команди спортивного свята отримали призи та грамоти від відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Володимир Сергєєнко, спеціаліст  Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора