Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем народження Розумівська школо!

Дата: 21.12.2019 09:01
Кількість переглядів: 1058

Все найголовніше в житті людини починається зі школи. Яким ти будеш в шкільні роки, таким і станеш в дорослому житті. Для нас школа – це другий дім. Саме тут ми спілкуємося, навчаємося та дорослішаємо. Для багатьох школа – це щось більше, ніж місце, де ми отримуємо освіту. Недарма, дорослі кажуть, що шкільні роки – це найкращий час в їхньому житті.

У школі формується характер, складається наше ставлення до світу, тут нас вчать логічно мислити. Чим більше людина вчиться, тим більше розуміє себе, близьких людей та навколишнє середовище.

Школа це не просто будівля. Це світ в якому ми живемо, це місце, що стало рідним, своїм. Адже тут ми не тільки проводимо значну кількість свого часу, тут ми вчимося, осягаємо знань. Усвідомлюючи важливість цього процесу не можна не бути вдячним школі і не називати її другою рідною домівкою.

Також, не можливо не відзначити вчителів, які є серцем  школи. У нашому житті вони відграють важливу роль, як, можливо, і ми в їхньому. Учителі намагаються вкласти в нас знання та все найкраще, що в них є. Підготувати нас до складного, але такого цікавого дорослого життя.

 Саме тому хочеться розповісти про визначну подію, яка стала святом для всіх.

20 грудня 2019р.  свій 45-річний ювілей гучно відзначив опорний ОЗЗСО Розумівська школа.  Святкування ювілею відбулося в приміщенні Розумівського клубу, дякуючи вчителям, учням та їх батькам в холі знаходились  фотозони для створення оригінальних світлин.

На початку урочистої частини ведучі щиро привітали присутніх зі святом. А їх було чимало: це і колишні випускники, і сьогоднішні учні школи та їх батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, друзі, почесні гості Долинської сільської ради. Зі словами подяки та привітанням  до всіх присутніх звернулась заступник голови з гуманітарних питань Долинської сільської ради – Данільчак Галина Василівна, яка побажала залишатись школі «молодою»! Від голови Долинської сільської ради – Федчука Богдана Михайловича були передані вітання і в честь дня народження, школі подарували новенький телевізор!

Багато теплих привітань та найкращих побажань пролунало з уст гостей свята та директора школи – Бублікової Наталії Юріївни.

 

 Щирі вітання, побажання, концертні номери, які підготували учні та педагоги школи, нікого не залишили байдужими, торкнулися кожного серця, дарували хороший настрій, викликаючи як у глядачів, так і у самих учасників, то сміх, то сльози радості, а то світлий сум…. І кожен відчував себе так, ніби повернувся до рідного дому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора