A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Заслужена нагорода!

Дата: 09.01.2020 09:51
Кількість переглядів: 570

           З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні  Орденом  « За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток  місцевого самоврядування нагороджено інспектора з військового обліку відділу надання адміністративних послуг Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – Гарматко Любов Петрівну . 

Фото без опису

 

Гарматко Любов Петрівна, громадянка України, народилася 08.09.1957 року   в селі Долинське Запорізького району Запорізької області.

В 1975 році закінчила Мар’ївську середню школу.

Гарматко Л. П.   розпочала  свою трудову діяльність у 1975 році діловодом Долинської сільської ради, а  з 1981 року переведена інспектором військового обліку.

Любов Петрівна  відрізняється розвинутим почуттям відповідальності, високою працездатністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, вміло застосовує свої вміння на практиці, є професіоналом своєї справи,  вболіває за доручену справу, не зупиняється на досягнутому.  Має активну життєву позицію , неодноразово обиралася депутатом Долинської сільської ради та депутатом Запорізької районної ради. Користується заслуженим авторитетом і повагою у населення, бере активну участь в громадському житті громади.

Фото без опису

Працівники Долинської сільської ради щиро вітають Гарматко Любов Петрівну з отриманою нагородою! Бажаємо творчого вогнику, віри і наснаги, щедрості серця, людської поваги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора