A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо із золотим ювілеєм депутатської діяльності!

Дата: 09.01.2020 10:06
Кількість переглядів: 542

  З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні  Подякою голови Запорізької обласної ради нагороджено за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток  місцевого самоврядування депутата Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – Шишлова Миколу Васильовича. 

Фото без опису

Шишлов Микола Васильович, громадянин України, народився 27.03.1949 року   в селі Долинське Запорізького району Запорізької області.

В 1968 році закінчив Верхньохортицьке педагогічне училище за спеціальністю «Викладання трудового навчання в загальноосвітній школі»та здобув кваліфікацію вчителя трудового навчання.

У 1983 році закінчив  Запорізький педагогічний інститут за спеціальністю «Фізичне виховання» і здобула кваліфікацію  вчителя фізичного виховання.

Шишлов Микола Васильович   розпочав  свою трудову діяльність у 1969 році вчителем трудового навчання Долинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів, а з 1976 року працював  вчителем фізичної культури.

З 1970 року Микола Васильович обирався депутатом Долинської сільської ради, бо заслужено користується авторитетом і повагою у мешканців села Долинського. Активно займається громадською діяльністю, допомагає вирішувати проблемні питання, які виникають у мешканців села. Ініціативний, креативний, уважний, вимогливий.

 

Колектив та депутатський корпус Долинської сільської ради щиро вітає з отриманою нагородою. Хай буде плідною Ваша праця на депутатській ниві. Нехай Ваша енергійність, душевність і людяність привертає до Вас тих хто працює та спілкується з Вами. Миру, злагоди, добробуту Вам і Вашій родині.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора