A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Наші щирі вітання заступнику сільського голови з гуманітарних питань Долинської сільської ради!

Дата: 09.01.2020 14:20
Кількість переглядів: 805

З нагоди Дня місцевого самоврядування Грамотою Запорізької обласної ради  за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток місцевого самоврядування нагороджено заступника сільського голови з гуманітарних питань Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – Данільчак Галину Василівну.

Фото без опису

 

 

Данільчак Галина Василівна, громадянка України, народилася 10.02.1982 року   в селі ЛопуховоТячівського району Закарпатської  області.

В 2001 закінчила Запорізьке педагогічне училище за спеціальністю «Початкова освіта» і здобула кваліфікацію вчителя початкових класів.

У 2006 році закінчила  Запорізький національний  університет за спеціальністю «Фізика» і здобула кваліфікацію  фізика, викладача фізики.

Данільчак Галина Василівна   розпочала  свою трудову діяльність у 2001 році вчителем початкових класів Долинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів, з 2006 року працювала  заступником директора з навчально-виховної роботи, а восени 2006 року була переведена на посаду директора цього ж закладу освіти.

В 2010 році була призначена завідуючою комунальним дошкільним закладом « Мрія». В 2012 році закінчила Запорізький педагогічний коледж та здобула кваліфікацію вчителя з дошкільного виховання.

З лютого 2017 року Данільчак Г. В. -  начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, а з жовтня 2017 року – заступник сільського голови з гуманітарних питань. На цій посаді воназабезпечує розвиток сфер охорони здоров’я, освіти, культури,  фізичної культури і спорту, виховання молоді та підростаючого покоління.

Галина Василівна добросовісновиконуєпокладені на неї обов’язки. Відзначаєтьсявисокимиморальнимиякостями. Додержуєтьсяуправлінськоїетики, культури. У професійнійдіяльностіпростежується системна організаціяроботипідпорядкованих їй структурних підрозділів. Має творчийпотенціалуправлінськоїдіяльності. Керівникухарактернийвисокийрівеньорганізаторськихможливостей та культурипраці.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, практичне розв’язання актуальних проблем місцевого самоврядування нагороджувалася грамотою Запорізької районної ради (2018), Почесною грамотою Запорізької обласної ради (2019).

Данільчак Г. В. бере активну участь у громадському житті об’єднаної територіальної громади. Вона керівник самодіяльного вокального колективу «Маків цвіт», який посідає на районних та обласних конкурсах призові місця.      Данільчак Галина Василівна користується заслуженим авторитетом і повагою у мешканців громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора