A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

З нагоди відзначення Дня пам'яті жертв Голокосту в закладах культури Долинської сільської ради відбувся цикл меморіальних та  інформаційних заходів.

Дата: 29.01.2020 08:48
Кількість переглядів: 635

Це Голокост – всього одне лиш слово,

Та його сенс – пекучий болі жар,

Вбивали всіх!.. старого і малого,

мало хто життя порятував...

 

             

             Історію неможливо повернути назад. Але необхідно розповісти про неї всю правду. Історія нашої Батьківщини, на жаль, має й сумні сторінки. Україна – це країна пісні й краси, але в роки Голокосту – це країна смерті. Смерті безвинних…До дня пам'яті Голокосту проведена година - реквієм, на якій  були присутні учні 10 та 11 класів Розумівської школи. На заході учні поглибили свої знання про голокост та вшанувати пам'ять померлих хвилиною мовчання. Також у Розумівській бібліотеці оформлений інформаційний тематичний  стенд, на якому висвітлена інформація про ті страшні роки.

(фото Розумівський БК та  бібліотека)

            Завідуюча Новозапорізькою бібліотекою провела виховну годину «Свіча Голокосту не згасне». Бібліотекар розповіла про історичні факти, які увійшли в історію, як трагедія ХХ століття та передала всю глибину трагізму приречених на смерть людей. Наприкінці заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх невинно розстріляних, задушених у газових камерах, виснажених голодом і примусовою працею.

(фото Новозапорізька  бібліотека)

               У Нижньохрртицькому клубі відбувся перегляд та обговорення документального фільму "Крик Чорнозему", після якого присутні вшанували пам'ять жертв Голокосту.

 

(фото Нижньохортицький клуб)

 

КЗ «Центр культури та  дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора