A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

До Дня вшанування  учасників  бойових дій  на території інших держав в закладах культури Долинської сільської ради  відбувся цикл інформаційно – просвітницьких та  виховних заходів.

Дата: 17.02.2020 10:03
Кількість переглядів: 1410

          

           В Долинській  бібліотеці  була проведена зустріч – спомин «Була у їхньому  житті війна». Читачі  разом  з учасниками художньої самодіяльності  згадали воїнів – інтернаціоналістів, які пройшли війну в Афганістані. Під час  зустрічі присутні  ознайомилися з біографіями місцевих воїнів – афганців,  серед яких і наш житель села, Тітічко Олександр Олександрович. Також переглянули  викладку  літератури «Ціна  чужої війни», на якій  були представлені фотодокументи та  газетні  статті. На знак шани і  поваги про подвиги наших земляків  діти вручили квіти воїну – інтернаціоналісту  Олександру  Олександровичу Тітічко та подякували йому за чесно і мужньо виконаний  свій військовий  обов’язок.

Фото без опису

(фото Долинська бібліотека)

            Учасники художньої самодіяльності  на чолі з завідуючою Нижньохортицьким клубом Андрєєвою О.І.  привітали Олінкевича Володимировича Володимировича, який  протягом  двох років служив в Чехословаччині та  розповів дітям про роки служби.

Фото без описуФото без опису

(фото Нижньхортицький  клуб)

               У Високогірненському  клубі було проведено історичну  годину «Афганістан, Вєтнам, Сирія». Під час заходу  присутні переглянули  та обговорили відеоматеріали про воїнів  - інтернаціоналістів, які мужньо несли службу в  інших країнах,  а також вшанували пам’ять учасників  бойових дій, які  полегли на території  під  виконання свого військового обов’язку.

Фото без описуФото без опису

(фото Високогірненський  клуб)

                   Для читачів Новослобідської бібліотеки була проведена історична година «Герої поруч  з нами», під час якої присутні  також познайомилися з тематичною книжковою виставкою «Афганістан – така далека  та  близька війна». Разом завідуюча  бібліотекою Кузьменко Н.Ф. разом з постійними відвідувачами книгозбірні відвідали  та привітали Льовочкіна Володимира Геннадійовича.

Фото без описуФото без опису

(фото Новослобідська бібліотека)

                    Працівники Розумівського будинку культури та бібліотеки провели інформаційну  годину  «Ціна чужої війни». Під час заходу  присутні мали змогу  поглибити свої знання  про історичні події афганської війни та ознайомилися з книгами, в яких висвітлюється цей  період історії.  Хвилиною мовчання  було вшановано тих, хто  пожертвував власним життя заради мирного майбутнього.

Фото без опису

(фото Розумівський  БК та  бібліотека)

У Новозапорізькій  бібліотеці  проведена  виховна  година «Війна без перемоги». Метою заходу  було розширити знання  дітей про історичні  події афганської війни, виховувати  повагу  до воїнів – інтернаціоналістів та загиблих воїнів.  Присутні вшанували  хвилиною мовчання всіх тих, хто поклав  своє життя, виконуючи  військовий  обов’язок на території інших держав.

Фото без описуФото без описуФото без опису

(фото Новозапорізька бібліотека)

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

Долинської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора