A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

14 лютого в закладах культури Долинської сільсьокї ради відбулися конкурсно – розважальні  програми та святкові програми, присвячені  Дню закоханих.

Дата: 17.02.2020 10:54
Кількість переглядів: 1115

 

               «Кохання -  одне із піднесених, шляхетних і  прекрасних почуттів!» - саме в цих словах була  закладена  суть святкового вечору  відпочинку, який  відбувся в Розумівському  будинку культури. Святкування розпочалося  з  церемонії одруження  на  один день. Ведучою реєстрації стала директор будинку культури Коваль В.І. закохані  пари обмінювалися  обручками та  отримували  посвідчення. Неймовірна  атмосфера  справжнього щастя  та кохання витала у святково прибраному  залі.  Продовженням стала конкурсна  програма, ведучою якої була Бібік О.В., яка створила  веселий  настрій та активізувала  присутніх до участі  у конкурсах, за  що учасники отримали гарні призи.   Хореографічний  колектив «Престиж» подарував всім закоханим  надзвичайно романтичний  вальс. Всі  охочі  мали змогу  дізнатися про своє майбутнє біля  куточка передбачень.  Була проведена  лотерея, яка подарувала  бурхливі  емоції та  здивування  від призів. Продовженням святкового вечору  стала  запальна  дискотека для  молоді.

Фото без опису

Фото без опису

(фото Розумівський  БК)

            Працівники Нижньохортицького клубу  проведи конкурсно – розважальну  програму «пан та Панні». Качкімбаєва Катерина, Олійник Аліна  та  Дикунова Катерина  заспівали пісні  про дружбу  та  кохання.  Танцювальний колектив «Грація dance» показав майстерність, виконавши яскраві  танцювальні композиції. Учасники конкурсної програми  проявили свою спритність та кмітливість, взявши участь у цікавих іграх: норовливі  коні, серця, солодкий  мандарин, знайомство та інші.  На завершення свята Паном  та Панною  стали Мошталяр Вікторія та Лисенко Юрій.

Фото без описуФото без опису

(фото Нижньохортицький клуб)

           Напередодні Дня Святого Валентина  постійні відвідувачі Новозапорізької бібліотеки та  чолі з завідуючою Гринь А.Ю.  привітали жителів поважного віку с.Нове Запоріжжя зі  святом, подарувавши власноруч  виготовлені листівки – валентинки з теплими словами привітань. Також для  дітей  та  підлітків  була проведена конкурсна програма за мотивами теле-шоу «Хто зверху». Присутні  з задоволенням брали участь у веселизх конкурсах та  іграх.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

(фото Новозапорізька бібліотека)

            У Високогірненському  клубі  відбулася  конкурсно – розважальна програма «Дві половинки серця». Діти з задоволенням брали участь у веселих конкурсах та іграх, за  що отримували солодкі  призи.

Фото без опису

(фото Високогірненський клуб)

                  У Новослобідській  бібліотеці  був проведений  святковий  вечір симпатій, який продовжився  веселою дискотекою. Також всі бажаючі мали змогу  обрати  книгу  про кохання, що знаходилася на тематичній  полиці «Час любити».

Фото без описуФото без опису

(фото Новослобідська бібліотека)

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

Долинської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора