A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

   МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО – ПІДПИСАНО  !

Дата: 19.02.2020 15:06
Кількість переглядів: 760

                 

18 лютого 2020 року у м. Києві  в міжнародному конгрес- центрі « Український дім»  відбулася Конференція  Програми «U- LEAD з Європою”  за темою « Наближаючи послуги» . У конференції взяла участь заступник сільського голови з гуманітарних питань Галина Данільчак  . На Конференції було вручено  Угоду про партнерство між Долинською сільською радою  та  Проекту «U- LEAD з Європою – Компонент 2 « Створення центру надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування», що фінансується Європейським Союзом  та реалізовується компанією NIRAS Sweden AB на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку  ..

         Конференцію відкрив : Андрій  Клочко – голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади , місцевого  самоврядування , регіонального розвитку та містобудування; Наталія Старченко – керівник сектору місцевого розвитку Представництва ЄС в Україні;  Аліксандра Фелінгер – заступниця директора Програми «U- LEAD з Європою”  від GIZ; Сусанна Делланс – директор Програми «U- LEAD з Європою» від Sida; В’ячеслав Негода – заступник міністра розвитку громад та територій України; Людмила Рабчинська- заступник міністра цифрової трансформації України4 Команда Шведської асоціації муніципалітетів і регіонів та  інші.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора