A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сім’я Безверхих  - найкраща спортивна родина Запорізького району

Дата: 03.03.2020 10:03
Кількість переглядів: 964

 

 

29 лютого 2020 року, в спортивній залі с. Марївка, відбувся районний етап змагань “ Мама, тато, я – спортивна сім’я!”, в залік спартакіади, серед збірних команд сел Запорізького району.

Змагання проводились з метою: залучення сімей до систематичних занять фізичною культурою, здорового способу життя та визначення переможця, для участі у обласних змаганнях.

Змагання складалися із чотирьох естафет: «Слалом», «Хто швидше», «Єралаш», «Мисливство».

Родина Безверхих (тато Андрій, матуся Олеся та син Артем), які не одноразово вже виступали і брали участь у спартакіадах, змагалися за путівку до обласних змагань серед сімей: Луценко (с. Марївки) та сім’ї Агаркіних (с. Беленьке). Другий рік поспіль, сімя Долинської громади довела, що є кращою в Запорізькому районі -  ставши переможцем змагань на районному етапі.

Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали і дорослі, і дітвора.

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської громади, висловлює щиру подяку сім’ї Безверхих (Андрію, Олесі та сину Артему) за участь у змаганнях, за те що відклали свої справи і поїхали захищати честь нашої громади, Молодці!

П’ятий етап попередньо запланований на 07 березня. Мають відбутися змагання з волейболу. Побажаємо нашим спортсменам наснаги та перемоги!

 

 

Спеціаліст І категорії відділу освіти, молоді  та спорту Долинської сільської ради – Володимир Сергєєнко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора