A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Перехідний Кубок повертається до Розумівської школи

Дата: 13.03.2020 15:34
Кількість переглядів: 673

Фото без описуФото без опису

 

 

11 березня 2020 р, у спортивній залі Новозапорізької школи відбулись міжшкільні змагання, серед учнів ЗЗСО Новозапорізької та Розумівської шкіл.

Вже за традицією, у міжшкільних змаганнях - у розіграші, бере участь Кубок, який за результатами забирає школа переможець.

Змагання проводилися у форматі ігрових видів спорту, де потрібно показувати не лише індивідуальну майстерність, але й здатність працювати у команді, де результат йде у загальний командний залік.

Команди були поділені на категорії: молодших класів (5-7 клас) та старшокласники (8-11 клас), де змагались з таких видів, як:

  • Шахи
  • Шашки
  • Дартс
  • Настільний теніс

Шахи. У командному заліку з рахунком 3:1 перемогла Розумівська школа, у змаганнях приймали участь не тільки хлопці, а також і дівчата, які вміють грати у шахи і це вже приємно. Шашки. Новозапоріжці були кращими у командному заліку перемогли з рахунком 3:1. Дартс і настільний теніс перемогла Розумівська школа.

Підрахувавши результати – виявили переможця серед всіх видів змагань, у загальному заліку перше місце зайняла Розумівська школа і вже четвертий раз забирають Кубок. 

В гарному настрої всі юні спортсмени вишикувалися для нагородження. Учасники та команди спортивного свята отримали призи та грамоти від відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

 

 

 

Спеціаліст І категорії відділу освіти – Володимир Сергєєнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора