A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Подарункові набори від Національної мережі продуктових магазинів АТБ та за підтримки Департаменту соціального захисту населення Запорізької ОДА.

Дата: 14.04.2020 08:57
Кількість переглядів: 780

З 03 квітня стартував спільний проєкт корпорації "АТБ" з Мінсоцполітики із забезпечення соціально незахищених людей продуктами харчування у період карантину у зв`язку з короновірусною інфекцією. Долинська сільська рада отримала 28 продуткових наборів від Національної мережі продуктових магазинів АТБ та за підтримки Департаменту соціального захисту населення Запорізької ОДА.

Набори отримали одинокі особи, які потребують стороннього догляду. У продуктовому наборі продукти і товари першої необхідності: крупи (рис, пшенична каша та вівсяні пластівці), макарони, цукор, сіль, рослинне масло, апельсин, печиво, чай, туалетний папір.

Працівники відділу соціального захисту населення Долинської сільської ради доставили набори отримувачам. Доставка здійснювалась з додержанням безпечних умов, в масках, рукавичках та з дезінфікуючими засобами. Більше аніж на півтора метри до пенсіонерів ніхто не наближався.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Загалом АТБ підготувало продуктові набори на суму 100 млн грн у кількості 572 571 шт., які будуть передані представникам соціальних установ, а останні в свою чергу, доставлять набори одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення, що мешкають у 191 містах та селищах 24 областей України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора