A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дистанційна робота

Дата: 21.04.2020 10:44
Кількість переглядів: 593

У зв’язку з встановленням карантинних заходів,  бібліотекарі здійснюють роботу у дистанційному режимі за допомогою мережі Інтернет для підтримання спілкування з користувачами наших закладів. Вони працюють над матеріалом для офіційної сторінки у Facebook: https://www.facebook.com/groups/2427116150696083/?ref=bookmarks,  де постійно відбувається  оновлення  інформації.

Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради запрошує всіх охочих  приєднатися до нашої сторінки. Там ви зможете дізнатися багато цікавої інформації про те,  як провести дозвілля під час карантину. Наприклад, взяти участь або просто спостерігати за Інтернет-акцією «Писанка Запорізького краю» від КУ «Обласного методичного центру куль тури і мистецтва» Запорізької обласної ради, в якій вже взяли участь наші майстрині: Величко Ольга Михайлівна робота під назвою «Великоднє диво» , техніка канзаші (Відео 2), Кузьменко Наталія Федорівна

 

робота під назвою «Великодня квітка», техніка канзаші ( Фото 1), Яковчук Світлана Олександрівна

Фото без опису

робота під назвою «Великодній Янгол» (Фото 2) техніка бісерка , Швидка Ія Вікторівна Фото без опису

назва робіт «В наших писанках Великдень дзвоном трепетним луна» техніка вишивка хрестиком (Фото 3).

Фото без опису

Також пропонуємо вам переглянути відео майстер- класу з виготовлення великоднього кролика  від майстрині села Долинське  Вінокуровой Марини Миколаївни та бажаючих повторити роботу просимо прикріплювати фото ваших робіт під відео на сторінці у Fecebook. (Відео 1).

 

КЗ «Центр культури та  дозвілля»

Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора