A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Сімейні лікарі отримали засоби індивідуального захисту

Дата: 22.04.2020 08:46
Кількість переглядів: 589

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

Для оперативного діагностування пацієнтів на COVID 19, у Комунальному некомерційному підприємстві «Долинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Долинської сільської ради» Запорізького району Запорізької області створено дві   мобільні  бригади, які виїжджають у випадку підозри на коронавірусну інфекцію та проводять забір біологічного матеріалу для тестування. Це допоможе своєчасно підтверджувати або виключати діагноз COVID 19.

На даний час  в  КНП «Долинський центр первинної медико-санітарної допомоги» ДСР ЗР ЗО сімейні лікарі консультують пацієнтів відповідно до алгоритму дій при підозрі на COVID 19.

Сьогодні особливо необхідні для медичних працівників  засоби індивідуального захисту, адже вони  одні з тих, хто може на пряму контактувати з ймовірним хворим, якому ще не підтвердили діагноз.

Рішенням сесії  Долинської сільської ради від 02.04.2020 року № 39 було виділено 65 тис.грн. на боротьбу з  коронавірусною інфекцією. Завдяки цьому були закуплені засоби медичного призначення для забеспечення захисту сімейних лікарів.

21.04.2020 року сімейні лікарі отримали засоби індивідуального захисту ,а саме захисні комбінезони, багаторазові бахіли, респіратори класу FFP2 ,захисні щітки, рукавички .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора