A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як вітали ветеранів з Днем перемоги!

Дата: 13.05.2020 09:25
Кількість переглядів: 465

У 2020 році свята, різні пам'ятні дати, та й взагалі будь-які "червоні дати" календаря відзначаються не так, як раніше. Переважно у цьому винна пандемія коронавірусу, яка, на жаль, не оминула й Україну.

У таких умовах вже минуло святкування важливих релігійних свят – зокрема Великодня. В таких умовах відсвяткували  9 травня.

Долинська сільська рада на чолі з головою Федчуком Богданом Михайловичем не могли залишити  без привітань  до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  жителів сіл Долинської ОТГ.  Учасникам бойових дій у Другій світовій війні, ветеранам , які мають статус  учасників війни, учасникам бойових дій та прирівняних до них, серед яких – членам родин загиблих у Другій світовій війні, малолітнім в’язням, учасникам локальних війн, інвалідам війни та членам родини  репресованих було виділено 78  продуктових наборів на які с бюджету Долинської сільської ради було витрачено 30 000 гривень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В кожному наборі ветеранам надали: рис, гречку, крупу пшеничну, макаронні вироби, цукор, олію, вершкове масло, консерви в томаті, консерви в олії, згущене молоко, сир твердий, копчену ковбасу, печиво, цукерки та чай.

Бажаємо вам, дорогі ветерани, земляки, миру,єдності, міцного здоров’я, щастя, добробуту та злагоди в кожній родині!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора