A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРО БІЗНЕС-ІНКУБАТОР

Дата: 18.05.2020 11:58
Кількість переглядів: 723

 

 

Проект «Створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільській місцевості» став переможцем конкурсу проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу. Його виконавець: Український державний фонд підтримки фермерських господарств сьогодні вже отримав фінансування для його втілення – закупівлі обладнання, проведення тренінгів і організації роботи Бізнес-інкубатора. За проектом навчання повинні пройти не менше ніж 10 000 претендентів на участь у Бізнес-інкубаторі, серед яких буде обрано лише 5000 тих, хто отримає подальшу підтримку.

Але першою фазою реалізації проекту є визначення 50 із 70 напрямків діяльності створюваного Бізнес-інкубатора. Лише потім будуть визначені вищі навчальні заклади, які за цими 50 напрямками проведуть тренінги і розроблять типові бізнес-плани для майбутніх учасників Бізнес-інкубатора.

Виходячи з того, що відбір ВНЗ для проведення тренінгів не може відбутись до визначення 50 тем з переліку поданих за проектом 70 тем, то чим раніше вони будуть визначені 10 000 оцінщиками – тим швидше запрацює бізнес-інкубатор!

 

Нагадуємо, що наразі проходить реєстрація на участь в проекті «Створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільській місцевості». Стань переможцем конкурсу проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

 

 

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВИЗНАЧИТИ НАПРЯМКИ РОБОТИ

БІЗНЕС-ІНКУБАТОРА!

 

Перейдіть за цим посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeIWHbfLbl9T3Y9tkvIMj7UxqQFsR4k2U4fFQ98cHyMHl58A/viewform

 

та заповніть анкету:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора