A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Творчий конкурс дитячих робіт!Нагородження найкращих!

Дата: 03.06.2020 08:34
Кількість переглядів: 760

                З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту  дітей  КЗ «Центр культури та  дозвілля» Долинської сільської ради запустив творчий онлайн конкурс дитячих робіт.  З 26 по 31 травня учасники надсилали  малюнки, поробки, фотоколажі та  відео, в яких  розкривали одну з тем, а саме: «Моя  громада – країна щасливого дитинства», «Світлішає на світі, коли радіють діти» та «Країна  дитячих мрій».

          У творчому конкурсі  всього взяли участь 31 учасник. Найбільш активними стали жителі  сіл Долинське та Нижня Хортиця. Кожна робота була  надзвичайно яскрава, креативна та творча, тому кожен учасник конкурсу став  переможцем у певній  номінації.   За результатами всі  діти були нагороджені грамотами від голови Долинської сільської ради                    Федчука Б.М.  та солодкими подарунками, адже в день такого радісного, веселого свята дитинства  кожен хлопчик та  дівчинка  заслуговують на подарунки, щирі посмішки і гарний  настрій!

          КЗ «Центр культури та  дозвілля» Долинської сільської ради висловлює щиру подяку голові  Долинської сільської ради Федчуку Б.М. за у придбанні солодощів для учасників  творчого конкурсу. А також всім батькам, які допомагали своїм діткам у підготовці творчих робіт. Дякуємо Вам активну  життєву позицію, творчість та  креативність!

 

КЗ «Центр культури та  дозвілля»

Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора