A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дорогі медичні працівники!

Дата: 19.06.2020 14:51
Кількість переглядів: 869

 

Сьогодні, з нагоди до  Дня медичного працівника, працівників Центру первинно  медико - санітарної допоги Долинської сільської ради приїхали привітати сільський голова Федчук Богдан Михайлович з колективом Долинської сільської ради та Розумівського старостинського округу, та депутат Запорізької обласної ради - Кузьменко Роман Олександрович.

Дорогі медичні працівники! Прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь.

Це свято разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, професіоналізм, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Земний уклін вам! Віремо, що лікарська честь і громадянська відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати людині та дарувати надію і віру.

Від усього серця вітаємо вас з професійним святом і бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до сас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Зі святом вас! Щастя вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора