A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Подарунок від жителів Нижньої Хортиці для Нижньохортицького клубу!

Дата: 06.07.2020 14:19
Кількість переглядів: 515

     Фото без опису

     Нещодавно Нижньохортицький  клуб збагатився новою надзвичайно корисною, практичною  річчю – дзеркальною стінкою, яку подарували  місцеві жителі: Андрєєва Олена,  Федько Олег та Ірина, Миргород Дмитро та Дар’я,  Панасенки Олег та Світлана, Мітрохіни Олег та Аліна, Комаринські Юрій  та Наталья.

         З появою таких дзеркал  учасники художньої самодіяльності зможуть ще краще відпрацьовувати  танцювальні рухи, вправлятися у розвитку акторської майстерності та сценічної поведінки, адже вони є  необхідною складовою для ефективного проведення занять гуртків.

       КЗ «Центр культури та  дозвілля» Долинської сільської ради, працівники та учасники художньо самодіяльності Нижньохортицького клубу висловлюють щиру подяку всім, хто доклав зусилля до облаштування дзеркальної стінки. Дякуємо Вам за  небайдужість та підтримку культури на селі, за неоціненний вклад у покращення матеріально – технічного забезпечення клубу, за сприяння у створенні умов  для всебічного розвитку учасників художньої самодіяльності. Бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, родинного затишку, благополуччя та  успіхів  у всіх нових починаннях!

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора