A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про проведення тренінгів продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН для учасників конкурсу малих бізнес - грантів

Дата: 02.08.2020 13:52
Кількість переглядів: 606

 3 серпня  2020 року Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу відкриває черговий конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро та середніх підприємств Донецької, Луганської та окремих районів Запорізької областей (Бердянький, Приазовсський, Гуляйпільський, Якимівський, Мелітопольський, Токмацький та міст Бердянськ, Мелітополь, Токмак).

З метою надання детальної інформації та практичних рекомендацій щодо підготовки бізнес-планів, Продовльча та сільськогосподарська організація ООН(ФАО) планує провести одноденні тренінги:

  • 05 серпня у м. Токмак – для консультантів з підготовки бізнес – планів в Запорізький області;
  • 6 та 7 серпня у м. Токмаку для агровиробників – учасників  конкурсу з Запорізької області;
  • 13 серпня у м. Краматорську – для агровиробників – учасників конкурсу та консультантів з підготовки бізнес – планів з Донецької області;
  • 14 серпня у м. Сєвєродонецьку – для агровиробників – учасників конкурсу та консультантів з підготовки  бізнес планів з Луганської області.
  • Анкети учасника приймаються не пізніше: 3 серпня – по Запорізькій області; 6 серпня – по Донецькій області; 7 серпня – по Луганській області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора