A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 21.08.2020 15:04
Кількість переглядів: 510

У період з 15 по 21 серпня 2020 року до Запорізького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області надійшло 6 повідомлень про нещасні випадки, що сталися на виробництві, у тому числі 2 нещасні випадки із смертельним наслідком.

Зареєстровано 1 повідомлення про встановлення гострого професійного захворювання у медичного працівника закладу охорони здоров’я м. Запоріжжя, у якого лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. В медичній установі створена комісія з розслідування вказаного випадку, яка з’ясовуює обставини та причини гострого професійного захворювання. Повідомлення про встановлення хронічних професійних захворювань працівникам м. Запоріжжя та Запорізького р-ну не зареєстровано.

13.08.2020 працівниця одного з промислових підприємств м. Запоріжжя при роботі на пресі для нанесення клейма на деталь, поклавши заготівку на прес, не прибрала руку та натиснула на педаль запуску преса. Внаслідок чого отримала травму кісті правої руки. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує його обставини та причини.

19.08.2020 працівниці однієї з організацій м. Запоріжжя на робочому місці під час виконання своїх посадових обов’язків, знепритомніла. На місце події співробітниками була викликана бригада швидкої медичної допомоги, працівниками якої  було констатовано біологічну смерть жінки. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

19.08.2020Під час виконання робіт з демонтажу металевої частини покрівлі даху спортивного комплексу бригадою будівельної дільниці одного з підприємств м.Запоріжжя сталося обвалення даху спортивного комплексу, в наслідок чого один із працівників впав на підлогу приміщення спортивного залу з висоти 12 м. На місце події була викликана бригади швидкої медичної допомоги, працівники якої констатували смерть робітника. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора