A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Перевірка готовності навчальних та дошкільних закладів до початку нового навчального року!

Дата: 25.08.2020 13:56
Кількість переглядів: 1382

25 серпня 2020 року, була проведена перевірка готовності навчальних закладів Долинської сільської ради, до нового 2020-2021 навчального року комісією, яку очолила  заступник сільського голови з гуманітарних питань -   Данільчак Галина Василівна. До складу робочої комісії увійшли: секретар Долинської сільської ради – Рибак С.О., заступник сільського голови Долинської сільської ради з питань діяльності виконавчого органу Мироненко Ю.С., начальник відділу освіти – Харченко Ю.В., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Запорізькому районі Запорізької області Звєрєв Г.В., головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Запорізького районного управління Держпродспоживслужби в Запорізької області Шостак Ю.П. та фахівці відділу освіти.

Перевірка проведена в Опорних закладах загальної середньої освіти Новозапорізька школа, Розумівська школа, та комунальних закладах дошкільної освіти «Казка», «Мрія».

Комісією перевірено готовність навчальних закладів, а саме: території, харчоблоки,  навчальні кабінети, спортивні зали. В ході перевірки особлива увага була приділена облаштуванню перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи», та готовність навчальних закладів до роботи, в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19).

Усі освітні заклади Долинської сільської ради, продемонстрували належну готовність до нового 2020-2021 навчального року:  відповідають санітарно-гігієнічним нормам та забезпечені матеріально-технічною базою, для здійснення освітнього процесу в новому навчальному році.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора