A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 31.08.2020 11:46
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

За період з 22.08.2020 по 28.08.2020  у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 5 повідомлення про нещасні випадки на  виробництві, у тому числі: зі смертельними наслідками - 0. Надійшло 1 повідомлення про хронічне професійне захворювання

Зареєстровано 4 повідомлення про встановлення гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. В медичних установах створені комісії з розслідування вказаних випадків, які з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

24.08.2020 на одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник під час перевезення необрізної дошки по території цеху до місця складування перечепився за обладнання та впав. В результаті падіння працівник отримав травму - закритий перелом лівої гомілки в двох місцях. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку,  яка  з'ясовує обставини та причини його настання.

25.08.2020 на одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник підприємства при проведенні огляду електротехнологічної установки присів біля  неї на присядки і в цей час йому стало зле, він втратив свідомість та впав на підлогу. При падінні вдарився головою об металеву балку установки та отримав термічні опіки області шиї в наслідок ураження електричним струмом. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого було доставлено до лікарні. Роботодавцем створена комісія з розслідування  нещасного випадку,яка з'ясовує обставини та причини його настання.

25.08.2020 на одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник під час покосу трави на прилеглій території отримав травму пальців  лівої кисті. Роботодавцем створена комісія з розслідування  нещасного   випадку,  яка  з'ясовує обставини та причини його настання.

25.08.2020 на одному з промислових підприємств міста Запоріжжя працівник при виконанні робіт з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій був затиснутий між будівельним рештуванням та ковшем навантажувача, в результаті чого отримав чисельні перелами кісток скелету. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого було доставлено до лікарні. Для з'ясування обставин та причин нещасного випадку Головним Управлінням Держпраці у Запорізькій області утворена комісія зі спеціального розслідування.

12.08.2020 на одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя працівник під час конфлікту з іншим працівником отримав забійну травму голови. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з'ясовує обставини та причини його настання.

 

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора