Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Доземний уклін Вам, творці перемоги!

Дата: 04.09.2020 10:09
Кількість переглядів: 564

 

 

         2 вересня 2020 року у світі відзначається 75-та річниця закінчення Другої світової війни. З нагоди відзначення цієї дати, а також враховуючи вагомий внесок Українського народу у перемогу над нацизмом, у закладах культури Долинської сільської ради відбулися інформаційно – просвітницькі та меморіальні  заходи.

 

         Учасники художньої самодіяльності Розумівського будинку культури вшанували пам’ять покладанням квітів до місць поховань загиблих учасників Другої світової війни.  А у Розумівській бібліотеці оформлена виставка-пам’ять “У бронзі і граніті, у книгах і піснях – їх подвиг буде жити у віках”.

Фото без опису

 

(фото Розумівський  будинок культури)

 

          У Новозапорізькій бібліотеці діє книжкова виставка " Згадай, Україно, вогненні роки...".  Також вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні покладанням квітів до Братської могили с.Нове Запоріжжя.

Фото без описуФото без опису

 

 

(фото Новозапорізька бібліотека)

 

        З нагоди  відзначення 75 -ої річниці закінчення Другої світової війни жителі с.Нижня Хортиця, працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки вшанували пам'ять загиблих солдатів хвилиною мовчання та здійснили покладання квітів до Братської могили.

 

Фото без опису

(фото Нижньохортицький клуб )

 

        У Нижньохортицькій бібліотеці оформлена виставка-меморіал "Пам'ять тим, хто не прийшов з війни".

 

Фото без опису

(фото Нижньохортицька  бібліотека)

 

 

          Сьогодні працівники Високогірненського клубу вшанували пам'ять невідомого солдата хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Фото без опису

 

(фото Високогірненський клуб )

 

Тематична виставка – інсталяція оформлена працівниками Бабурського клубу та бібліотеки. Всі  бажаючі мають змогу  ознайомитися  з речами та  предметами, які знаходяться в куточку бойової слави рідного краю.

Фото без опису

(фото Бабурський клуб та бібліотека)

 

         Ми пам’ятаємо усіх героїв чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні.

КЗ «Центр культури та дозвілля»

Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора