Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді»

Дата: 04.09.2020 10:14
Кількість переглядів: 416

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді»

Фото без опису

Завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності та гнучкості молоді люди активно  впливають на суспільний прогрес, визначаючи майбутнє суспільства, держави та світового співтовариства. Одним з перспективних напрямків залучення молоді в суспільні процеси країни є забезпечення її робочими місцями. Молоді люди потребують допомоги і підтримки, аби знайти своє місце в житті, самовизначитися і самоствердитися.

Останнім часом багато молодих людей звертаються за послугами до служби зайнятості. Надзвичайно важливо, найти індивідуальний підхід до кожної молодої людини.

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності молоді в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування такої категорії громадян, обласною службою зайнятості у вересні 2020 року буде проводитися «Місячник зайнятості молоді».

В рамках цієї акції проводитиметься багато різноманітних заходів спрямованих на забезпечення зайнятості молоді: тематичні вебінари, у тому числі щодо ризиків нелегальної трудової міграції, можливостей навчання та техніки пошуку роботи; міні ярмарки вакансій, аукціони претендентів, презентації професій, тощо.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Запорізької районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (061) 284-93-31


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора