A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Долинський сільський голова Богдан Федчук завітав до ветеранів зі смачними подарунками. ФОТО

Дата: 06.05.2017 16:11
Кількість переглядів: 1174

Напередодні 9 травня, голова Долинської сільради завітав до ветеранів та учасників бойових дій, які мешкають в Розумівці і Нижній Хортиці. Завтіав не просто так, а привіз з собою величезні продуктові набори.

Деякі ветерани не змогли стримати своїх емоцій: були і посмішки і сльози. Як розповіла одна бабуся: останій раз подаронок від тодішньої сільської ради вона отримала 2 роки тому...у вигляді привітальної листівки, а в тому році сільрада взагалі про неї забула...Як запевнив, Богдан Михайлович, на протязі багатьох років, такі смоколики, предед 9 травня отримували всі ветерани та учасники бойових дій, які мешкали в Долиській сільській раді. Зараз смачна традиція перейшла і до мешканців сіл Розумівка і Нижня Хортиця. "Ми тепер одна громада, одна родина, А в родині не прийнято забувати своїх, і не віддавати їм шану" .

Слід нагадати, що без святкових подарунків не залишились і мешканці Новослобідки, Нового Запоріжжя, Долинського, Бабурки, Високогірного і Канцерівки. Поки 5 травня, сільський голова вшановував з Днем Перемоги ветеранів, учасників бойових дій, дітей війни і бійців АТО, працівники сільської ради виконували роль травневих чарівників, які завітали до кожного ветерана вищеперерахованих сіл. Доречі, і сьогодні працівники Долинської сільської ради дуже допомогли в доставці святкових подарунків в Розумовці і Нижній Хортиці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора