A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

А в Долинській громаді поповнення!Жовтий красень тепер наш!

Дата: 22.10.2020 15:06
Кількість переглядів: 1436

Сьогодні, 22 жовтня 2020 року, на новому спортивному полі біля гімназії № 8 в м.Запоріжжі відбулася урочиста церемонія вручення ключів від шкільного автобусу за участю  сільського голови Долинської  ОТГ Богдана Федчука, голови Запорізької обласної державної адміністрації – Віталія Боговіна, голови Запорізької обласної ради-  Григорія Самардака, депутата Запорізької обласної ради – Романа Кузьменка.

За інформацією Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, було проведено тендерні процедури для закупівлі шкільних автобусів. Переможцем відкритих торгів став ПРАТ Запорізький автомобільний завод в м.Запоріжжі. Ним вироблено спеціалізований шкільний автобус А08  на 27  пасажирських місць, у тому числі, для трьох дорослих супроводжуючих, вартістю  1 583 900 грн. за одиницю. Цей шкільний автобус було закуплено на умовах співфінансування: 60 % виділили з  обласного бюджету, 40% – з місцевого.

На разі очікуємо на отримання ще одного шкільного автобусу!

Дякуємо голові сільської ради та депутатському корпусу Долинської сільської ради завдяки яким створюються найкращі умови для маленьких здобувачів освіти!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора