A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Інформація про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання, що сталися на підприємствах м. Запоріжжя та Запорізького району Запорізької області за період з 24.10.2020 по 30.10.2020

Дата: 30.10.2020 12:47
Кількість переглядів: 339

 

 

За період з 24 по 30 жовтня 2020 року до Запорізького відділення надійшло 2 повідомлення про випадки хронічного  професійного захворювання, 101 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я  м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією СОVІД-19 та 3 повідомлення  про нещасні випадки на виробництві.

В одному із медичних закладів м. Запоріжжя, при перекладанні хворого з ліжка на медичну каталку, в наслідок фізичного навантаження, медпрацівниця отримала травму лівого коліна. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання. 

На одному з підприємств Запорізького району Запорізької області слюсар з ремонту устаткування, при виконанні ремонту обладнання, в наслідок затиснення правої руки у деталі обладнання отримав перелом 4-го та 5-го пальців. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання.

Працівниця одного із промислових підприємств м. Запоріжжя в наслідок падіння при пересуванні по території підприємства отримала травму лівої руки. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини  його настання. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора