A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з Днем соціального працівника!

Дата: 05.11.2020 12:58
Кількість переглядів: 1015

Сьогодні заступник сільського голови з гуманітарних питань – Галина Данільчак, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого  органу – Юрій Мироненко,секретар сільської ради – Світлана Рибак привітали робітників відділу соціального захисту населення Долинської сільської ради.

Привітали із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним і ветеранам війни тощо.


Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.

Бажаємо впевнено крокувати до своєї мети. Нехай серед оточуючих не буде заздрісників, нехай серед життєвих буднів не буде тяжких проблем. Бажаємо щирих посмішок, вдалих ідей, блискучих результатів праці та справжнього щастя у житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора