A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування інформує!

Дата: 09.11.2020 09:31
Кількість переглядів: 393

За період з 31.10.2020 по 06.11.2020 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області (далі – Запорізьке відділення) взято на облік:

 - 77 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження короновірусною інфекцією COVID-19.

-  7 повідомлень про нещасний випадок на виробництві, у тому числі: випадків смерті – 0, групових нещасних випадків – 0.

Надійшло 3 повідомлення про випадки хронічного професійного захворювання (отруєння).

Працівник одного з металургійних підприємств м. Запоріжжя під час установки чавуновозного ковша на стенд розливної машини знаходився в негабаритному місці, внаслідок чого був затиснутий між вушком ковша та лівою колоною розливного стенду. В результаті цього він отримав травму живота, переломи ребер, перелом таза. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена  спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник одного з металургійних підприємств м. Запоріжжя виконуючи полистне сортування листів металу за допомогою ручної присоски втратив рівновагу та впав отримавши закритий перелом нижньої третини правої гомілки. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена  спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник одного з промислових підприємств м. Запоріжжя під час виконання робіт з розмітки металевої балки на токарному верстаті, в результаті її зміщення з місця установки, отримав травму стегна правої ноги. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена  спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник одного з металургійних підприємств м. Запоріжжя перевантажував вручну обрізі металу з однієї технологічної тари до іншої. Під час завантаження, внаслідок падіння обрізі працівнику травмовано ліву руку. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівниця одного з підприємств м. Запоріжжя в кінці робочої зміни відчула себе зле, втратила свідомість та впала отримавши травму голови. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівниця одного з підприємств м. Запоріжжя під час пересування по коридору адміністративного корпусу впала та травмувала ліву руку. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник одного з промислових підприємств м. Запоріжжя виконував навантажувально-розвантажувальні роботи заготівок доменних блоків за допомогою вантажопідйомного крану та кліщів. Під час опускання заготівки йому кліщами придавило 4 палець лівої руки. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора