A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 19.11.2020 15:06
Кількість переглядів: 563

За період з 07.11.2020 по 13.11.2020 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області (далі – Запорізьке відділення) взято на облік:

- 86 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження короно вірусною інфекцією COVID-19.

- 8 повідомлень про нещасні випадки на виробництві, у т.ч.: повідомлень про групові нещасні випадки - 0, випадків смерті на виробництві – 2.

Повідомлень про випадки хронічного професійного захворювання  - не надходило.

 

На одному з підприємств м.Запоріжжя стався смертельний випадок з працівником внаслідок погіршення стану здоров’я. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

На одному з видобувних підприємств м. Запоріжжя електромонтера з ремонту обладнання було виявлено без ознак життя на конвеєрної лінії. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя при виконанні вантажопідйомних робіт, пов’язаних з вивантаженням сміття з сміттєвого контейнера, внаслідок падіння контейнера, працівниця отримала травматичне відчленування  фаланги третього пальця правої кисті. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовують обставини та причини його настання.

На одному з підприємств м.Запоріжжя при роботі на фрезерному верстаті внаслідок невикористання засобів індивідуального захисту працівник отримав травматичне               відчленування правої верхньої кінцівки на рівні середньої третини передпліччя. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

Два нещасні випадки сталися з медичними працівниками м. Запоріжжя внаслідок неправомірних дій пацієнтів. Роботодавцями створені комісії з розслідування нещасних випадків, які з’ясовують обставини та причини їх настання.

Працівниця одного з комунальних підприємств м. Запоріжжя при виконання своїх трудових обов’язків, під час її руху по нерегульованому пішохідному переходу проїжджої частини дороги, в результаті наїзду автомобіля, отримала травми лівої ноги та лівої руки. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник одного з промислових підприємств м. Запоріжжя під час проведення ремонтних робіт обладнання отримав травму лівого ока внаслідок попадання в око гострої частини дроту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора