A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 14.12.2020 09:02
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

04 грудня 2020 в Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області відбулась нарада на тему: «Проблемні питання, що виникли під час розслідування гострих професійних захворювань випадків інфікування COVID-19 медичних та інших працівників».

В нараді приймали участь: начальник та заступник начальника відділу профілактики страхових випадків Запорізького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області Коваль І.М. і Снакіна Н.М., начальник відділу профілактики страхових випадків – головний страховий експерт з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області - Сауляк Н.П., головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Головного управління Держпраці у Запорізькій області - Чайковський С.В., лікар з гігієни праці ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України» - Гуляш В.М. та юрист Запорізької обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України - Хайдуков Д.О.

На засіданні були розглянуті актуальні питання щодо причин затримки термінів розслідування гострих професійних захворювань (інфікування COVID-19) медичних та інших працівників.

У ході наради ухвалені рішення, які мають вплинути на прискорення термінів розслідування випадків інфікування COVID-19 медичних та інших працівників.

Фото без описуФото без описуА саме: ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України» надавати на запити роботодавців або голів комісій з розслідування гострих професійних захворювань (інфікування COVID-19) належним чином оформлених Карт епідеміологічного обстеження вогнища інфекційного захворювання за формою № 357/о або витягу з цієї Карти; Запорізькій обласній організації профспілки працівників охорони здоров’я України звернутись до керівників закладів охорони здоров’я щодо надання належного матеріально-технічного забезпечення спеціалістів служб охорони праці закладів охорони здоров’я (належної оргтехніки (сканер, принтер тощо), технічних засобів зв'язку («інтернет-мережі», електронної пошти і т.п.); Запорізькому відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області організувати та провести для спеціалістів з охорони праці закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя та Запорізького району семінари-навчання з питань розслідування гострих професійних захворювань (інфікування COVID-19) медичних та інших працівників.

 

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора