A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 14.12.2020 09:03
Кількість переглядів: 395

За період з 05 грудня по 11 грудня 2020 року до Запорізького відділення надійшли: 110 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання (COVID-19) у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, з яких 1 випадок із смертельним наслідком та 4 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві, з яких один випадок смерті.

Випадок смерті працівника підприємства м. Запоріжжя сталось внаслідок погіршення стану здоров’я. ГУ Держпраці у Запорізькій області створено спеціальну комісію з розслідування цього випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Два працівника підприємств м. Запоріжжя отримали травми під час проведення вантажно-розвантажувальних робіт в результаті падіння металевих матеріалів. На підприємствах створені комісії з розслідування нещасних випадків, які з’ясовують обставини та причини їх настання.

Водій автотранспортних засобів, працівник одного з медичних закладів м. Запоріжжя, підчас виходу з кабіни автомобіля оступився та впав, в результаті чого отримав перелом гомілки лівої ноги. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора