A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Нагородження до Дня місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 24.12.2020 13:08
Кількість переглядів: 1291

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні  нагороджено орденом « За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток  місцевого самоврядування заступника сільського голови з гуманітарних питань Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – Данільчак Галину Василівну.

Фото без описуФото без опису

Галина Василівна бере активну участь у громадському житті об’єднаної територіальної громади. Вона керівник самодіяльного вокального колективу «Маків цвіт», який посідає на районних та обласних конкурсах призові місця. Вона   стала учасницею програми «Жінки-лідерки» за сприяння Національно-демократичного інституту запущеною громадсько-просвітницькою компанією «Це робить вона» у 2020 році.

         Взяла учать у проєкті «Активізація громадськості та влади для локалізації 1325». За результатами проведеного плану заходів щодо виконання національного плану дії резолюції РАДИ БЕЗПЕКИ ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» та потрапили в п’ятірку кращих громад України з проведеної роботи, підсумком якого став ролик, який буде перекладено англійською мовою і транслюватиметься не  тільки в Україні, але і в Європі.

     За сумлінну працю, високий професіоналізм, практичне розв’язання актуальних проблем місцевого самоврядування нагороджувалася грамотою Запорізької районної ради (2018 рік), Почесною грамотою обласної ради(2019 рік), Грамотою Запорізької обласної ради (2019 рік).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора