A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Нагородження до Дня місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 24.12.2020 13:12
Кількість переглядів: 2071

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні   нагороджено Почесною грамотою за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток  місцевого самоврядування начальника відділу соціального захисту населення Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – Назаренко Галину Сергіївну.

Фото без опису

    Фото без опису

 

       Свої посадові обов’язки Галина Сергіївна виконує професійно, відповідально та якісно. Здійснює дієвий контроль за роботою працівників відділу соціального захисту населення. Знає та вміло застосовує на практиці нормативні документи.

     Намагається самостійно розв’язувати складні завдання. Не зупиняється перед труднощами, наполегливо й енергійно крокує до поставленої мети.

     Над удосконаленням особистої професійної підготовки працює наполегливо. Має високу працездатність. Робочий час Назаренко Г. С. витрачає продуктивно.

     Назаренко Галина Сергіївна відрізняється розвинутим почуттям відповідальності, високою працездатністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, вміло застосовує свої вміння на практиці, є професіоналом своєї справи,  вболіває за доручену справу, не зупиняється на досягнутому. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора