A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 25.01.2021 12:20
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

За тиждень з 16.01.2021 по 22.01.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік:

- 18 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоровя м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження короно вірусною інфекцією COVID-19.

- 5 повідомлень про нещасні випадки на виробництві, у т.ч.: повідомлень про групові нещасні випадки - 0, випадків смерті на виробництві – 0.

Повідомлень про випадки хронічного професійного захворювання  - не надходило.

 

На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя при виконанні заявки про усунення протікання радіатора в квартирі слюсар-сантехнік, внаслідок протиправних дій невідомої особи отримав поранення від травматичної зброї. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На одному з підприємств м. Запоріжжя при виконанні стропувальних робіт працівник  не втримавши рівновагу, впав та отримав травму  кісток тазу. Головним управлінням Держпраці у Донецькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

Три нещасні випадки сталися з працівниками підприємств м. Запоріжжя внаслідок падіння під час пересування по території підприємств. Роботодавцями створені комісії з розслідування нещасних випадків, які з’ясовують обставини та причини їх настання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора