A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування інформує!

Дата: 02.02.2021 12:58
Кількість переглядів: 351

За період з 23.01.2021 по 29.01.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 4 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, у тому числі: 1 випадок смерті на виробництві внаслідок погіршення стану здоров’я.

Випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 не зареєстровано.

22.01.2021 на одному із підприємств міста Запоріжжя працівник, при виконанні робіт підвищеної небезпеки, здійснював заміну змійовика охолодження льотки. Під час газорізальних робіт патрубок на обладнанні провернувся та вдарий працівника по обличчю, внаслідок цього потерпілий отримав травму правого ока та рвану рану правої щоки.  Роботодавцем утворена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

26.01.2021 на металургійному підприємстві міста Запоріжжя працівник під час виконання стропальних робіт вставляв додаткові матеріали (клини) між опокою і піддоном. Піднявши опоку електромостовим краном, працівник перемістив рукою клини, але стався перекос рамки, клини лопнули та вдарили по лівій руці, заподіявши травму великого пальця потерпілому. На підприємстві створена комісія, яка з’ясовує обставини та причини настання нещасного випадку.

27.01.2021 на одному із підприємств міста Запоріжжя працівник виконував роботу на токарному верстаті за допомогою метчика, який при обертанні розірвався та його частина відлетіла, і потрапила до правого ока працівника. Обставини та причини з’ясовуються комісією з розслідування нещасного випадку, яку утворив роботодавець.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період зареєстровано 3 випадки хронічних професійних захворювань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора