A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування (у складі генерального плану), с.Хортиця, Запорізького району, Запорізької області», та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 03.02.2021 11:01
Кількість переглядів: 892

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування (у складі генерального плану), с.Хортиця, Запорізького району, Запорізької області», та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

     Підставою для розроблення містобудівної документації є Рішення Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області №22 від 11.11.2016 року Про розробку містобудівної документації, а також завдання на розробку містобудівної документації.

   Метою розробки містобудівної документації є:

1. Оптимізація структури об’єктів обслуговування, розвиток інженерної інфраструктури, забезпечення населення робочими місцями, вдосконалення транспортного обслуговування, включення додаткових територій.

2. Урахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування, забудови та іншого використання території з дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного та іншого законодавства.

3. Визначення червоних ліній та ліній регулювання забудови; блакитних лініії регулювання висоти та силуету забудови; зелених ліній обмеження зелених зон; жовтих ліній обмеження забудови біля основних доріг і магістралей за необхідністю.

4. Уточнення планувальної структури і функціонального призначення окремої території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації.

5. Виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території.

6. Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами.

7. Визначення містобудівних умов та обмежень.

8. Обгрунтування потреби формування нових земельних ділянок для розміщення житлової та громадської забудови, шкіл та дошкільних дитячих закладів, визначення напрямків розвитку території.

9. Визначення потреб у підприємствах та установах обслуговування, місць їх розташування.

10. Забезпечення комплексної забудови території.

11. Визначення напрямів, черговості, та обсягів подальшої діяльності щодо:

-попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;

-організації транспортного і пішохідного руху;

-охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки;

-комплексного блаї'оустрою та озеленення;- використання підземного простору, тощо;

-удосконалення роботи транспорту та пропуску перспективних потоків;

-проведення моніторингу забудови території.

 

  1.  Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Долинська сільська рада Запорізького району Запорізької області.

 

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури

     Громадське обговорення починається з 02 лютого 2021 року до 02 березня 2021 року включно.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій,громадські слухання тощо)

    Пропозиції (зауваження) надаються безпосередньо до Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, 70420, Запорізька область, Запорізький район, с.Долинське, вул.Шкільна, буд.5а або на електронну скриньку: dolinskasr@ukr.net.

     Пропозиції подаються в письмовій формі та/або усній формі під час громадських слухань.

     Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом.

       Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

      в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

       Громадські слухання заплановано на 14-00 годину 26 лютого 2020 року у приміщенні сільської ради с.Долинське, вул.Шкільна, буд.5а Запорізького р-ну Запорізької обл. Дата проведення громадських слухань може бути перенесена з урахування карантинних заходів.

     г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

      Долинська сільська рада Запорізького району Запорізької області. 70420. Запорізька область, Запорізький район, с.Долинське, вул.Шкільна, буд.5а

       З матеріалами генерального плану населеного пункту (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, розділом «Охорона природного навколишнього середовища» можна ознайомитися на на офіційному веб-сайті Долинської громади (dolynska-gromada.gov.ua).

     Екологічна інформації, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується містобудівної документації «Генеральний план та план зонування (у складі генерального плану) с. Хортиця, Запорізького району, Запорізької області» знаходиться в департаменті охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації та департаменті захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації.

      ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій

        Долинська сільська рада Запорізького району Запорізької області, 70420, Запорізька обл.. Запорізький  р-н. село Долинське, вул. Шкільна, буд. .

        Зауваження та пропозиції до проєкту генерального плану населеного пункту, плану зонування населеного пункту та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 02 березня 2021 року включно до Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, 70420, Запорізька обл.. Запорізький  р-н. село Долинське, вул. Шкільна, буд. або на електронну скриньку: dolinskasr@ukr.net.

        Пропозиції подаються в письмовій формі та/або усній формі під час громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

     д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

     Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації.

     Департамент захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування

     Транскордонні консультації в рамках зазначеної стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора