A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

 4  лютого  на базі Долинського клубу з дотримання всіх карантинних вимог відбувся інформаційний семінар для працівників закладів культури Долинської сільської ради

Дата: 08.02.2021 08:30
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

          4  лютого  на базі Долинського клубу з дотримання всіх карантинних вимог відбувся інформаційний семінар для працівників закладів культури Долинської сільської ради, який провела директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушка О.А.  

       Під час семінару розглядалися  питання:

  •  щодо організації роботи клубних та  бібліотечних установ на 2021 рік,
  •  організація гурткової  роботи   в умовах пом’якшення карантинних обмежень,
  • організація роботи з бібліотечним фондом щодо списання морально -застарілої та  зношеної літератури.

         Ольга Анатоліївна  разом  з головними спеціалістами Центру культури та  дозвілля підвели підсумки щодо здачі річних звітів  керівниками закладів культури Долинської сільської ради та  проаналізували найпоширеніші  помилки, які  допускалися при заповненні  документації.

       Особливу увагу  було приділено дотриманню працівниками культури всіх вимог пожежної безпеки. Тому для присутніх провели позаплановий  інструктаж з пожежної безпеки.

        У зв’язку з набуттям 16 січня 2021року  чинності окремих норм закону  «Про забезпечення функціонування української мови як державної»  завідувач Долинської бібліотеки Яковчук С.О. познайомила  керівників закладів культури з цікавими фактами про українську  мови, найуживанішими правилами мови та мовлення,  розповіла  про «10 кроків як швидко почати говорити українською».

 

КЗ «Центр культури та  дозвілля»

Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора