A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 22.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

За період з 13 лютого по 19 лютого 2021 року до Запорізького відділення надійшли:          12 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання (COVID-19) у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, 5 повідомлень про випадки хронічних професійних захворювань та 4 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві.

На одному з підприємств м. Запоріжжя у працівника сталося погіршення стану здоров’я і він втратив свідомість. Викликаною на місце події бригадою швидкої медичної допомоги працівника було оглянуто та доправлено до медичного закладу. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На водія муніципального транспорту м. Запоріжжя, на кінцевій зупинці транспорту було здійснено напад невідомою особою, в результаті чого водій отримав множинні травми тулубу та голови. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Під час пересування по території підприємства м. Запоріжжя працівник оступився та впав, в результаті травмував ліву ногу. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя столяр виконуючи розпил дерев’яної дошки, порушив технологію виконання операції та внаслідок затягнення рукавиці до розпилюючої частини деревообробного верстату травмував кисть правої руки. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора