A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПОПЕРЕДЖЕННЯ Про санітарний стан та благоустрій населених пунктів Долинської ОТГ та виконання програми поліпшення екологічного стану на території ради

Дата: 30.03.2021 13:34
Кількість переглядів: 1285

 

       Рішенням виконавчого комітету № 28 від 10.03.2021 року «Про санітарний стан та благоустрій населених пунктів Долинської ОТГ та виконання програми поліпшення екологічного стану на території ради» зобов'язано підприємства, об'єкти торгівлі, установи та організації всіх форм власності здійснити прибирання на ділянках навколо торгівельних підприємств та організацій незалежно від форм власності, роботу проводити щоденно власникам або керівникам цих об'єктів.

     Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», рішення Долинської сільської ради № 14 від 20.12.2018 про затвердження «Правила благоустрою населених пунктів на території Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області», відповідальні посадові особи підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, а також громадяни зобов'язані:

   -утримувати у належному санітарно-технічному стані будівлі, споруди, у тому числі закріплені за ними на умовах договору з балансоутримувачем (їх чатини) свої та прилеглі території на відстані не менше 15м. від межі. Своєчасно і якісно усувати недоліки в утриманні території, будівель, споруд, обладнання, парканів, архітектурних малих форм, реклами і рекламоносіїв, елементів зовнішнього благоустрою.

-проводити за власний рахунок постійно прибирання об'єктів благоустрою від сміття та чагарників.

-постійно утримувати в належному стані фасади будівель і споруд.

- при організації вуличної торгівлі, у тому числі під час проведення масових заходів, забезпечувати своєчасне прибирання, збір та вивезення сміття з відведеної теритрії, не допускати його накопичення.

-забезпечувати вивезення твердих побутових і негабаритних відходів, а також харчових відходів згідно з вимогами діючих санітарних норм.

-забезпечувати розміщення контейнерів, урн для збору сміття та твердих побутових відходів у спкціально визначаних місцях їх в належному санітарно-технічному стані згідно з санітарними нормами і правилами.

-утримання зелених насаджень (посадка, обрізка дерев і кущів, косіння газонів, боротьба з бур'янами, поливання зеленої зони і газонів), тротуарів, доріжок і прибудинкових території, виконувати згідно з вимогами санітарних та екологічних норм і правил.

-встановлювати урни біля входу (виходу) з торгових та інших будівель та споруд, біля торгових палаток, павільонів та інших малих архітектурних форм, об'єктів пересувної торгівлі.

- в разі не дотримання правил благоустрію населеного пункту Долинського ОТГ тягне за собою адміністративне стягнення від 340грн. до 1360грн. згідно ст.152 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора