A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 02.04.2021 12:34
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

За період з 27.03.2021 по 02.04.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік 4 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, в тому числі 1 - зі смертельним наслідком, групові нещасні випадки та з тяжкими наслідками – відсутні.

Зареєстровано  39 повідомлень про встановлення гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких лабораторно підтверджено зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, в тому числі 1 із них - випадок смерті. В медичних установах створені комісії з розслідування вказаних випадків, які з’ясовують обставини та причини гострого професійного захворювання.

 

На одному із комунальних підприємств м. Запоріжжя працівник після нічної зміни, під час пересування по цеху до прохідної, перечепився та в упав в оглядову яму, внаслідок чого отримав травму обличчя. Обставини та причини настання нещасного випадку з’ясовуються  комісією з розслідування нещасного випадку.

Водій автотранспортних засобів одного із комунальних підприємств м. Запоріжжя вийшов з кабіни автомобіля, став ногою на каналізаційний люк, кришка люка похилилась і працівник впав в каналізаційний люк, отримавши травму в пахової частини тулуба. Роботодавець утворив комісію з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання

На території колишньої АЗС стороння особа була залучена іншою особою до виконання робіт підвищеної небезпеки, без дозвільних документів. Під час демонтажу ємності з-під палива за допомогою ручного електроінструмента «Болгарка» стався вибух. Виконавець робіт був смертельно травмований. Комісією зі спеціального розслідування обставини та причини настання нещасного ви падку з’ясовуються.

 

 

 

 

Працівниця територіального відділу освіти м. Запоріжжя, під час виконання робіт на висоті,  впала з драбини-стрем’янки. Внаслідок цього отримала забійну травму голови. Комісією з розслідування нещасного випадку, яку утворив роботодавець з’ясовуються обставини та причини його настання.

На підприємствах м. Запоріжжя за вказаний період випадки хронічних професійних захворювань не зареєстровано.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора