A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 12.04.2021 09:49
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

За період з 03.04.2021 по 09.04.2021 до Запорізького відділення надійшло: 36 повідомлень про випадки гострих професійних захворювань у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, (у тому числі 1 випадок із смертельним наслідком) у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження короно-вірусною інфекцією COVID-19 та 3 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві.

За вказаний період випадків хронічних професійних захворювань на працівників підприємств м. Запоріжжя не зареєстровано.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник, не відключивши від електромережі пневматичне обладнання, прибирав своє робоче місце та зачепивши краєм одягу вмикач обладнання, запустив шліфувальний круг, який розірвався та частка його потрапила в око працівнику, причинивши травму. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На водія одного з автопідприємств м. Запоріжжя на кінцевій зупинці громадського транспорту було здійснено напад з боку пасажира, який перебував у нетверезому стані. Внаслідок бійки водій отримав черепно-мозкову травму. Обставини та причини настання нещасного випадку з’ясовуються комісією з розслідування, яка створена на підприємстві.

На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя працівник отримав травми м’яких тканин голови, внаслідок падіння йому на голову з полки пластикової коробки під час екстреного гальмування автомобіля швидкої медичної допомоги. Нещасний випадок розслідується комісією, яка створена на підприємстві.

 

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора