A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 23.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 782

За період з 17 квітня по 23 квітня 2021 року до Запорізького відділення надійшли: 29 повідомлень про випадки гострого професійного захворювання (COVID-19) у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, 2 повідомлення про випадки хронічних професійних захворювань та 4 повідомлення про нещасні випадки, що сталися на виробництві.

На різних підприємствах м. Запоріжжя у двох працівників сталося погіршення стану здоров’я і вони втратили свідомість. Викликаними на місце події бригадами швидкої медичної допомоги працівників було оглянуто та доправлено до медичного закладу. На підприємствах створені комісії з розслідування нещасних випадків, які з’ясовують обставини та причини їх настання.

На одному с промислових підприємств м. Запоріжжя працівник під час забиття заклепок кувалдою травмував другий палець правої руки. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Під час пересування по території підприємства м. Запоріжжя працівник оступився та впав, в результаті травмував ліву ногу. На підприємстві створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора