A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фонд соціального страхування повідомляє!

Дата: 04.06.2021 14:18
Кількість переглядів: 429

За тиждень з 29.05.2021 по 04.06.2021 у Запорізькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області взято на облік:

- 2 повідомлення про випадки гострого професійного захворювання у медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, у яких при виконанні трудових обов’язків виявлено підозру на зараження коронавірусною інфекцією COVID-19;

- 8 повідомлень про нещасні випадки на виробництві, з яких 3 смертельні;

- хронічних професійних захворювань на підприємствах м. Запоріжжя не зареєстровано.

 

Два випадки смерті на виробництві сталися з працівниками підприємств м. Запоріжжя в наслідок раптового погіршення стану здоров’я. Обставини та причини нещасних випадків з’ясовує створена Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області комісія із спеціального розслідування нещасних випадків.

На одному з комунальних підприємств м. Запоріжжя працівник самовільно покинув своє робоче місце та відправився виконувати роботи не на користь підприємства. Виконуючи роботи з налагодження електричного обладнання в приватному секторі, потрапив під дію електричного струму, що спричинило смерть потерпілого. Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини нещасного випадку.

Один нещасний випадок стався з працівником внаслідок погіршення стану здоров’я. Після надання першої допомоги в медичному кабінеті, медична сестра викликала бригаду швидкої медичної допомоги, яка доставила постраждалого до лікарняного закладу. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник одного з комунальних підприємств м.Запоріжжя виконуючи роботи з демонтажу трубопроводу в замкненому просторі, впустив трубу на руку, що спричинило перелом кисті правої руки. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Робітник одного з промислових підприємств м. Запоріжжя, одноосібно виконуючи роботи на висоті, впав з металевої драбини внаслідок того, що драбина посунулася по підлозі. Чоловік отримав закритий перелом правої плечової кістки та ребер. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

Працівник однієї з державних установ під час прибирання прилеглої території провалився правою ногою в каналізаційний колодязь, в результаті чого отримав вивих культового суглобу правої ноги. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

На одному з промислових підприємств м. Запоріжжя працівник виконував роботи на токарному верстаті. Не дочекавшись остаточної зупинки верстата, він почав знімати абразивний виріб, в результаті чого отримав різані рани ІІІ та IV пальців лівої руки. Роботодавцем створена комісія з розслідування нещасного випадку, яка з’ясовує обставини та причини його настання.

 

 

Запорізьке відділення управління

ВД Фонду соціального страхування

України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора