A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Стан ринку праці в Запорізькому районі

Дата: 06.08.2021 13:35
Кількість переглядів: 451

 

 

За сприяння служби зайнятості протягом січня-липня 2021 року 745 осіб знайшли роботу, в тому числі 679 безробітних, з них 6 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб та 19 безробітних - учасників АТО/ООС. З початку року 7 осіб працевлаштовані на нові робочі місця, за які здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям, 3 особи започаткували власну справу за рахунок отримання допомоги по безробіттю одноразово, 101 безробітний проходив професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації. З початку року 52 особи взяли участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Станом на 1 серпня 2021 року на обліку в Запорізькій районній філії Запорізького обласного центру зайнятості перебувало 2 383 безробітних.

Кількість вакансій у базі даних на 1 серпня 2021 року становила 787 одиниць. Найпопулярнішими професіями, на які нині існує попит, є професії кваліфікованих робітників – тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, електромонтери, електрогазозварники, водії, продавці, медсестри, слюсарі, кухарі, токарі, вихователі та інші представники робочих професій. Роботодавці також шукають бухгалтерів, менеджерів та економістів з відповідним досвідом роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора