A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Нагородження найкращих!

Дата: 20.08.2021 15:52
Кількість переглядів: 738

До відзначення 30 - річчя Незалежності України, сьогодні грамотою Запорізької обласної ради була нагородженна директор КУ "Центр надання соціальних послуг" Долинської сільської ради - Назаренко Галина Сергіївна.

Назаренко Галина Сергіївна, у 2014 році закінчила Класичний приватний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота» та здобула кваліфікацію магістра з соціальної роботи.

Назаренко Г.С. розпочала свою трудову діяльність у 2013 році фахівцем із соціальної роботи Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді освіти.

З грудня 2018 року Галина Сергіївна була призначена на посаду начальника відділу соціального захисту населення Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Свої посадові обов’язки Галина Сергіївна виконує професійно, відповідально та якісно. Здійснює дієвий контроль за роботою працівників відділу соціального захисту населення. Знає та вміло застосовує на практиці нормативні документи.

Намагається самостійно розв’язувати складні завдання. Не зупиняється перед труднощами, наполегливо й енергійно крокує до поставленої мети.

Над удосконаленням особистої професійної підготовки працює наполегливо. Має високу працездатність. Робочий час Назаренко Г. С. витрачає продуктивно.

Назаренко Галина Сергіївна відрізняється розвинутим почуттям відповідальності, високою працездатністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, вміло застосовує свої вміння на практиці, є професіоналом своєї справи, вболіває за доручену справу, не зупиняється на досягнутому.

Галина Сергіївна у 2018 році стала наставником дитини в Запорізькому обласному центрі соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді і влаштувала трьох дітей до прийомних сімей. Кожного року бере активну участь в оздоровленні дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

За її сприяння було проведено близько 15 благодійних акцій із роздачі гуманітарної допомоги завдяки співпраці із благодійними фондами «Надай надію» та «Карітас Запоріжжя».

Постійно проводиться робота з попередження торгівлі людьми та насильства в сім’ї: бесіди з мешканцями громади, роздача буклетів «Стоп булінг», «Ні сучасному рабству!», «Як уникнути пастки», розміщується інформація на офіційному веб сайті громади.

Виявила вісім дітей, які залишилися без батьківської уваги, і влаштувала їх в прийомні сім’ї.

Розробила комплексну програму з «Оздоровлення та відпочинку дітей, гендерного паритету та протидії торгівлі людьми».

Запровадила реалізацію програмного комплексу «Соціальна громада»,
що дає змогу здійснювати прийом та передачу документів на всі види соціальної допомоги в електронному варіанті.

Має активну життєву позицію. У 2020 році була обрана депутатом Долинської сільської ради у селі Розумівка. Користується заслуженим авторитетом і повагою у населення громади, бере активну участь у громадському житті громади.

Щиро вітаємо,Вас Галино Сергіївно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора