A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

MADE IN ZP — фестиваль брендів Запорізького регіону

Дата: 26.08.2021 09:29
Кількість переглядів: 462

У рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємства в Запорізькій областіна 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 18.03.2021 № 142, передбачено реалізацію заходу з організації фестивалю-ярмарку місцевих товаровиробників.

Проведення фестивалю “MADE IN ZAPORIZHZHIA (MADE IN ZP)” заплановане на 04-05 вересня 2021 року з 10-00 до 20-00 год у Центральному парку культури та відпочинку “Дубовий Гай” (м.Запоріжжя, вул.Глісерна,1). Організатори зазначеного заходу — запорізька обласна рада, Запорізька оюласна державна адміністрація, Державна організація “Регіональний фонд підтримки підприємства в Запорізькій області”.

MADE IN ZP — фестиваль брендів Запорізького регіону, створений для популяризації локальних виробників товарів і послуг, а також підвищеня лояльності до споживання їх продукції серед мешканців та гостей області.Під час фестивалю планується організація 4 локацій: “виставкова зона”; “маркет зоне”; “фуд корт”; “зона розваг”.

Звертаємо увагу, що учасниками можуть бути лише суб'єкти господарювання, які зареєстровані як платники податків згідно з чинним законодавством та є платниками податків на території Запорізької області.

Реєстрація (обов'язкова) та більш детальна інформація щодо участі у заході достуупна за посиланням: https://cutt.ly/tQiazcW.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора